Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی کشورمان با مقام معظم رهبری دیدار کردند؛ حالا ۴ نفر از این نخبگان، مقابل دوربین تسنیم از ناگفته‌های این جلسه خاص با رهبری می‌گویند! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ جمعی از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی که با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت الله خامنه‌ای دیدار کرده بودند در گفت‌وگو با تسنیم از حاشیه‌ها و ناگفته‌های این دیدار می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"جواد آزادی" پژوهشگر حوزه فضای مجازی با اشاره به جلسه دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری می‌گوید: من با خودم عهد کرده بودم که اگر این دیدار برگزار شود و من به تریبون برسم به نظام جمهوری اسلامی و دفتر مقام معظم رهبری امیدوار می‌شوم و نسبت به این نکته که این دیدارها مهندسی‌شده نیست، یقین می‌کنم!

آزادی گفت:‌ وقتی متن بیانات چِک نشد و زمانی که بدون هیچ محدودیتی مطالب خود را خدمت حضرت آقا ارائه کردم این برای من انگیزاننده‌ترین و امیداوارکننده‌ترین قسمت جلسه بود! من در ابتدا به روند تحولات بین‌المللی فضای مجازی اشاره کردم و تلاش کردم نشان دهم که همان‌گونه که در قرن بیستم جریان توسعه‌ای و غربی‌سازی دنیا شکل گرفته است، تحولات پیش‌رو حول فضای مجازی به چه ترتیب خواهد بود؟

"محمدرضا گنج‌دانش" دارنده مدال طلای المپیاد دانشجویی هم درباره این دیدار گفت: من از اوایل کرونا دوبار قرار بود که خدمت مقام معظم رهبری سخنرانی کنم اما هردفعه بنابردلایلی کنسل شد. ما زیاد شنیده بودیم که شاید متن‌ سخنرانی‌ها چِک شود اما صرفاً یک جلسه هماهنگی آن هم بین سخنرانان خودمان داشتیم که سرتیتر موضوعات با دوستان دیگر هماهنگ شد وگرنه کسی بر روی محتوا و متن سخنرانی اثرگذاری و دخالتی نداشته است.

گنج‌دانش گفت:‌ تا لحظه ارائه، کسی از متن سخنرانی ما اطلاعی نداشت اما عناوین کلی را با دوستان دیگر به اشتراک گذاشتیم که موضوعاتی به صورت تکراری در جلسه مطرح نشود. در این جلسه درباره فرهنگ سازمانی و لزوم توجه به فرهنگ سازمان‌های میانی و پایینی حکومتی صحبت کردم و بحث دیگر لزوم توجه به موضوع مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی نخبگان بود.

"فائزه فداکار" معلم و دارنده مدال نقره المپیاد کشوری نیز گفت: من در این جلسه یک گزارش تحلیلی از وضعیت نظام آموزش و پرورش در دو بعد داخلی و خارجی ارائه کردم. یکی از مسائلی که جامعه معلمان ما نسبت به آن گله‌مند هستند موضوع معیشت و رتبه‌بندی است و یکی از پیشنهادات این بود که ساز و کارها براساس عدالت اجتماعی تعریف شود.

این بانوی نخبه علمی تصریح کرد: اینکه بعد از فروکش کردن بیماری کرونا یکی از نخستین جلسات رهبری با نخبگان علمی کشور بود، پیام‌های بسیار امیدبخش و مهمی دارد و ان‌شاء‌الله که بتوانیم طبق افقی که مقام معظم رهبری نیز تبیین کردند: اینکه 50 سال آینده را اینطور ببینیم که دیگران برای علم‌آموزی زبان فارسی بیاموزند، به سمت تشکیل تمدن نوین اسلامی حرکت کرده و پاسخگوی مطالبات مقام معظم رهبری باشیم.

"محمد امینی‌رعایا" یکی دیگر از سخنرانان جلسه دیدار نخبگان با مقام معظم رهبری گفت: من به شخصه ذهنم بسیار درگیر بود که صحبت‌های من بسیار مهم باشد از این منظر که شما در مقابل مقام اول کشور صحبت می‌کنید و باید حرف‌ها و نکاتی را مطرح کنید که در آن جایگاه و در آن شانیت قابل توجه باشد. موضوع دیگر این بود که این دیدار مورد توجه رسانه‌ها، عموم جامعه و مسئولان مختلف است و باید حرف‌ها بسیار موثر و دقیق باشد.

امینی رعایا گفت:‌ در جلسه اولی که 13 نفر حضور داشتند و قرار بود که منتخبانی از بین آنها برای سخنرانی در جلسه انتخاب شوند هر نفر کلیاتی از متن خود را ارائه کرد و توصیه‌هایی نیز به ما شد که البته تاکید کردند که این توصیه‌ها اختیاری است و می‌توانید به آنها توجه کرده یا توجه نکنید و این توصیه‌ها با توجه به تجارب گذشته و برای بهتر شدن متن و ارائه در جلسه شده است.

"رهبری" معلمان را "افسران سپاه پیشرفت" می‌دانند اما مسؤلان خیر!سیاست‌گذاری در کشور فرایند تخصصی را طی نمی‌کند/چرا تأمین اجتماعی حدود 20 درصد قرارداد کسب‌وکارها را مطالبه می‌کند؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۳۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور پیام فرستاد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور، در پی درگذشت تالم بار نخبه علمی اهل مازندران، زنده یاد سید اسماعیل نصرالهی، در پیامی این ضایعه را به جامعه علمی و فرهنگی استان مازندران و بازماندگان، تسلیت گفت.

طبق روایت فارس، متن پیام وزیر کشور بدین شرح است:

انالله و اناالیه راجعون

مصیبت درگذشت ناگهانی و تالم بار شادروان سید اسماعیل نصرالهی، جوان نخبه ملی و استانی اهل مازندران که برغم معلولیت جسمی، موفقیت مهم کسب رتبه بیست و پنج در زیر گروه علوم انسانی در کنکور سال ۱۴۰۲ را بدست آورد، موجب تاثر و تاسف فراوان اینجانب شد.

به همین مناسبت، مصیبت درگذشت سید اسماعیل نصراللهی و پدر گرامی‌اش، دکتر سید احمد نصراللهی را که در حادثه گاز گرفتگی به مشیت الهی رضایت دادند، به خانواده محترم و معزی، جامعه فرهنگی و علمی و دانش آموزان استان مازندران تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند سبحان برای آن پوینده و رحیل راه علم، آمرزش و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل و برای مادر آن زنده یاد، که در حادثه گازگرفتگی آسیب دیده اند، شفا و صحت کامل مسئلت دارم.

گفتنی است، نخبه جوان اهل ساری که با وجود معلولیت شدید جسمی و حرکتی به موفقیت‌های علمی شاخصی دست یافته بود و پارسال در کنکور سراسری رتبه ۲۵ گروه علوم انسانی را کسب کرده بود، روز جمعه چهاردهم اردیبهشت بر اثر مسمومیت با گاز منواکسیدکربن در روستای پاجی از توابع بخش دودانگه شهرستان ساری همراه پدرش جان باختند.

همچنین به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران، آمده بود: ساعت ۱۱ روز/جمعه/ خبر مسمومیت سه نفر با گاز منواکسیدکربن در روستای پاجی از درمانگاه روستای محمدآباد به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران اعلام و درخواست اعزام بالگرد شد که پیرو این درخواست بالگرد اورژانس به پرواز در آمد.

در این حادثه گازگرفتگی دکتر سید احمد نصراللهی (جراح دندانپزشک) پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) ساری و فرزندش سید اسماعیل نصراللهی جوان نخبه و دارنده رتبه ۲۵ کنکور سال گذشته رشته علوم انسانی بر اثر نشت گاز در ویلای شخصی جان باختند.

مادر سید اسماعیل نصراللهی نیز به دلیل مسمومیت با منواکسیدکربن دچار افت سطح هوشیاری شده بود که با لوله‌گذاری در نای و انتقال سریع به مرکز درمانی امام خمینی(ره)، از مرگ نجات یافت.

زنده‌یاد سید اسماعیل نصراللهی با توجه به معلولیت شدید جسمی حرکتی پارسال پس از موفقیت در کنکور سراسری مورد توجه رسانه‌ها و مسئولان استان و کشور قرار گرفته بود. تا جایی که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پارسال با این جوان نخبه معلول دیدار کرد.

27211

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902743

دیگر خبرها

  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • بنیاد ملی نخبگان درگذشت اسماعیل نصراللهی را تسلیت گفت
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت ناباورانه نخبه‌ علمی کشور
  • پیام تسلیت رئیس بنیاد ملی نخبگان در پی درگذشت نخبه‌ علمی کشور
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • بیداری در دانشگاه های جهانی حاصل دوراندیشی مقام معظم رهبری است